Boek: Implementing Azure DevOps Solutions

Het implementeren van Azure DevOps-oplossingen helpt DevOps-ingenieurs en -beheerders om Azure DevOps Services te gebruiken om praktijken als continue integratie en continue levering (CI / CD), containerisatie en implementaties zonder downtime onder de knie te krijgen.

Het boek: Implementing Azure DevOps Solutions, van Henry Been en Maik van der Gaag begint met de basis van continue integratie, continue levering en geautomatiseerde implementaties. Vervolgens leer je hoe je configuratiebeheer en infrastructuur als code (IaC) kunt toepassen, samen met het beheren van databases in DevOps-scenario’s. Vervolgens ga je in op het aanpassen van beveiliging en naleving van DevOps. Naarmate je verder komt, zul je ontdekken hoe je applicaties kunt instrumenteren en statistieken kunt verzamelen om het gebruik van applicaties en gebruikersgedrag te begrijpen.

Container build strategie

Het laatste deel van dit boek helpt bij het implementeren van een container build strategie en het beheren van Azure Kubernetes Services. Ten slotte begrijpje hoe je jouw eigen Azure DevOps-organisatie kunt creëren, samen met snelle tips en trucs om met vertrouwen effectieve DevOps-praktijken toe te passen.

Aan het einde van dit boek heb je de kennis opgedaan die je nodig hebt om naadloze implementatie van applicaties en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kenmerken

  • Ontdek een stapsgewijze aanpak voor het ontwerpen en creëren van een succesvolle DevOps-omgeving
  • Begrijpen hoe u pijplijnen voor continue integratie en continue implementatie op Azure implementeert
  • Integreer en implementeer beveiliging, compliance, containers en databases in uw DevOps-strategieën
Implementing Azure DevOps Solutions

Koop Implementing Azure DevOps Solutions via Packtpub: https://www.packtpub.com

Wil je meer weten over Azure DevOps? Lees hier de blog over wat Azure DevOps voor jou kan betekenen of schijf je in voor de Azure DevOps Discovery Workshop.

Auteur: Maik van der Gaag

Maik van der Gaag is de CTO van 3fifty.

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00