HomeOplossingenCloud Security

Cloud Security

Altijd en overal, goed beveiligd.

Cloud-services zorgen ervoor dat we makkelijker innoveren en cloud-applicaties en -services sneller publiceren, tegen veel lagere kosten. We zorgen met elkaar voor meer data dan we ooit hadden gedacht. Cyber Security: Beveiliging van jouw applicaties, services en data is meer dan ooit van belang. Toch gaat er op beveiligingsniveau nog veel mis. Cybercriminaliteit is de laatste jaren sterk ontwikkeld. Als organisatie moet je voorbereid zijn. Zaken moeten goed geregeld zijn om de continuïteit te waarborgen. Er zijn veel verschillende security-aspecten die direct invloed kunnen hebben op jouw cloud-omgeving en -services. Maar hoe garandeer je een veilige en werkbare werkomgeving voor jouw organisatie?

Zo maken we jouw IT-omgeving veilig.

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Cloud Security is een belangrijk onderdeel van de transformatie naar de cloud. Samen kijken we naar de best passende oplossing. Onze specialisten geven eerlijk en transparant advies dat voldoet aan de cloud-infrastructuur, de groei van de organisatie en de behoeften van Business en IT. We werken samen met toonaangevende beveiligingsleveranciers en zijn voortdurend bezig met innovatie om de strijd aan te gaan met cybercriminaliteit. 

Bekijk hieronder de oplossingen waarmee we jouw organisatie helpen om een veilige en betrouwbare IT-omgeving te bieden.

IaaS en PaaS Security

SaaS Security

Container Security

Cyber Security

Cloud Security

Beschik over de juiste inzichten

Doe de Cyber Security Assessment voor een scan, adviesrapport en stappenplan en beschik over de juiste inzichten van de gezondheid en volwassenheid van jouw security-omgeving. 

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

over Cyber security?

Rutger

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

Download de Cyber Security Assessment

Cyber Security Assessment

Download hier de informatie over de Cyber Security Assessment. Vul het formulier in en je ontvangt het document in jouw inbox.

  Waarom 3fifty?

  Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

  computer-1591018_1920

  Meer weten?

  Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of ben je benieuwd naar onze klantverhalen? Neem contact op via 078 61 05 719.

  Contact

   × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00