HomeOplossingenManaged Services

Managed Services

Managed Services: Betrouwbare service, op elk moment

Veel IT-afdelingen zijn bezig met de waan van de dag. Ze zijn druk met alle operationele taken en hebbe weinig tijd voor actief beheer en ontwikkeling van de IT-omgeving. Het Microsoft platform is continu in beweging en veranderd op een razendsnel tempo. Je wilt de organisatie een veilige en goed beheerde werkomgeving bieden, de vraag is echter, in welke tijd kan je dat doen? Door gebruik te maken van één van onze Managed Services diensten is het mogelijk! Jij bepaalt zelf welke dienst jij afneemt en bij jou past.

Wat levert Managed Services op?

Tegenwoordig worden de IT-landschappen steeds complexer en uitgebreider. IT-infrastructuur is essentieel voor de continuïteit van een organisatie. Het is van belang om jouw IT-landschap goed te beheren en met regelmaat te onderhouden. Als Managed Service Provider (MSP) helpt 3fifty jou om je doelen te bereiken. Onze Managed Services biedt ondersteuning tijdens kantooruren waardoor jij je kunt focussen op het dagelijkse werk en innovatie door kan voeren jouw organisatie. Dit zijn de voordelen als je gebruik maakt van Managed Services:

 • Gegarandeerd minder downtime
 • Snelle en secure afhandeling van incidenten
 • Bezig zijn met de core business van jouw organisatie
 • Meer flexibiliteit en wendbaarheid om te acteren op veranderingen
 • Kostenbesparing
 • Meer focus op innovatie

ICT uitbesteden

Er zijn veel verschillende redenen waarom organisaties hun IT uitbesteden. Zoals eerder besproken neemt de complexiteit toe en het bemensen van de afdeling en het updaten van de kennis is een steeds grotere uitdaging. ICT outsourcing heeft een aantal voordelen. Allereerst krijg je beschikking tot meer kennis over het Microsoft landschap tot je beschikking. Expertise die je niet in eigen huis hebt. Deze mensen hoef je niet extra in te huren, aan te nemen, in te werken of op te leiden. Je bent flexibeller geworden. Wanneer je het volledige IT landschap uitbesteedt, weet je per maand wat de kosten voor beheer en onderhoud zijn. Als laatste kan ICT outsourcing helpen de organisatie snel te laten groeien en er is meer tijd voor focus op de core business en innovatie.

3fifty managed services

Benchmarkrapport Managed Services

Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van Managed Services? Download het benchmarkrapport nu.  Ben je al klant voor Managed Services?

  Wil je een ticket aanmaken, support aanvragen of jouw licentie-overzicht bekijken? Meldingen kan je doorgegeven per mail naar support@3fifty.eu, of bel ons op 078-799 0007.

   

  Microsoft Gold certificaten

  Onze Managed Services.

  Met Managed Services verminder je de druk op de IT-afdeling, zorg je voor een veilige werkomgeving en creëer je meer tijd voor innovatie. De specialisten van het Managed Services team houden zich voortdurend bezig met cloud beheer, zoals het monitoren, beheren en onderhouden hiervan. We helpen je graag met Functioneel en technisch beheer van de infrastructuur, de werkplek, connectiviteit, data of beveiliging. We kijken niet alleen naar Microsoft onderdelen, dus de volledig omgeving kan door ons worden gemanaged. Incidenten worden door onze gecertificeerde engineers snel en secuur opgelost. 3fifty Managed Services kan de volgende onderdelen bevatten, naar aanleiding van de behoefte stellen we een SLA op.

  • Proactieve monitoring
  • ICT Beheer en onderhoud
  • Cloud dashboards
  • Documentatiebeheer en reporting
  • Incidenteel (naar behoefte) projectmatig werk (Knowledge-as-a-Service)

  Essential en Optimal

  We hebben twee abonnementen waaruit je kan kiezen: Managed Services Essential en Managed Services Optimal.

  Managed Services Essential

  Ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt, net als een verzekering. Flexibel en maandelijks opzegbaar.

  Managed Services Optimal

  Onze specialisten zijn altijd voor u beschikbaar. Je voelt je ontzorgd. Flexibel en maandelijks opzegbaar.

  Waarom 3fifty?

  Ben je op zoek naar een IT-partner die meedenkt en net dat stapje extra zet? Dan ben je bij 3fifty aan het juiste adres.
  Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie en behoefte past. Mocht je een keer extra expertise of hulp nodig hebben, dan kan je dit via onze Knowledge-as-a-service gemakkelijke aanvragen.

  Bent u benieuwd welke vorm van Managed Services bij uw organisatie past? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke, technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

  Meer informatie over Managed Services?

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in jouw digitale mailbox. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
   × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00