Whitepaper: Azure Well Managed

Whitepaper Azure Well Managed_backdrop

Ontwikkel, onderhoud en manage jouw Azure-omgeving als een Pro!

Whitepaper Azure Well Managed

De stabiele basis van een Azure platform is geborgd door gedegen onderhoud en beheer. Deze whitepaper legt uit wat er nodig is om een “Well Managed” Azure omgeving op te bouwen en beheren.

Het “Well Managed” principe is erop gericht dat een omgeving niet alleen up and running moet zijn en wordt gehouden. Gebruik moet ook in goede banen worden geleid.

Governance plan

De basis voor een Azure platform zit in een dynamisch governance plan, immer het Azure platform is een continu ontwikkelend ecosysteem. Een governance plan moet zich aanpassen. Het plan vormt uiteindelijk een gebruiksaanwijzing met daarin alle regels en aanwijzingen die nodig zijn. Het zorgt voor een stabiel en bruikbaar cloud platform voor jouw bedrijf.

Microsoft Azure cloudplatform

De inhoud van deze whitepaper helpt je om een start te maken met een goed plan rondom het transformeren naar het Azure cloud platform.

Dit document is vooral bedoeld voor IT-verantwoordelijke die willen weten hoe je een migratie het beste voorbereid en succesvol kan maken. Download het document nu als je deze inzichten niet wilt missen.

Download de whitepaper nu

  Training bij 3fifty

  Wil je meer leren over Azure Well Managed? We geven ook de Microsoft Discover: Azure Well Managed workshop.

  Wil je meer weten over 3fifty? Bekijk onze “over ons”-pagina.

  Auteur: Maik van der Gaag

  Maik van der Gaag is de CTO van 3fifty.

  × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00